2651401097 6977839665 Ιωάννινα
Search Close
hero image
Facebook
 
 
     
     
   
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ | Κατασκευές Γυψοσανίδας Ιωάννινα Ήπειρος - Γύψινες Διακοσμήσεις Ιωάννινα Ήπειρος

Η επιχείρηση μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, αναλαμβάνει γύψινες εσωτερικές και εξωτερικές διακοσμήσεις σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. στα Ιωάννινα, σε όλη την Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου 

Διαθέτουμε πλούσια συλλογή γύψινων διακοσμήσεων και στοιχείων που ξεχωρίζουν για την αισθητική και το σχεδιασμό τους. Η πρωτοτυπία τους μας δίνει την δυνατότητα μεγάλων συνδυασμών κατασκευών που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, προσδίδοντας στον χώρο σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Με φαντασία, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε, αναλαμβάνουμε γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
     
     
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
  Γύψινα Αγάλματα
  Γύψινα Γωνίες
  Γύψινα Λούκια
  Γύψινα Αετώματα
  Γύψινα Πηχάκια
  Γύψινα Ροζέτες
  Γύψινα Απλίκες
  Γύψινα Κολώνες
  Γύψινα Τάκοι
 
Διακοσμούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ποικίλα και πρωτότυπα σχέδια προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει γύψινες διακοσμήσεις σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας.

Σε όλες τις γύψινες διακοσμήσεις που πραγματοποιούμε, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής που σας προσφέρουμε.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα, όλη την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.