2651401097 6977839665 Ιωάννινα
Search Close
hero image
Facebook
 
 
     
     
   
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ | Κατασκευές Γυψοσανίδας Ιωάννινα Ήπειρος - Γύψινες Διακοσμήσεις Ιωάννινα Ήπειρος

Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σε κατοικίες ή σε επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος. 

Η επιχείρηση μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές με γυψοσανίδες.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε γυψοσανίδες με υψηλή τεχνογνωσία και ακρίβεια, ενώ εστιάζουμε ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Οροφές - Ψευδοροφές από γυψοσανίδα
  Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα
  Καμάρες με γυψοσανίδα
  Κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα    
  Ράφια από γυψοσανίδα
  Εσοχές από γυψοσανίδα    
  Τσιμεντοσανίδες
  Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας
 
Αναλύουμε τις απαιτήσεις κάθε έργου και σας διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.

Για όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής που σας προσφέρουμε.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα, όλη την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.