2651401097 6977839665 Ιωάννινα
Search Close
hero image
Facebook
 
 
     
     
   
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Κατασκευές Γυψοσανίδας Ιωάννινα Ήπειρος - Γύψινες Διακοσμήσεις Ιωάννινα Ήπειρος

Η επιχείρηση μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια ποιοτικές και υψηλής αισθητικής υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα σε όλη την Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου. 

Διαθέτοντας υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό και χάρη την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήση, τον σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας, ψευδοροφές, τσιμεντοσανίδες, θερμοπροσόψεις καθώς και ειδικές διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
     
     
 
 
 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
Με αγάπη και μεράκι μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. 

Έχοντας εξυπηρετήσει έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό πελατών στα Ιωάννινα, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα, όλη την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.